Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORBAT AIR FC Seasky
21 po pressingu Tactiek Mano_dabar
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Malanovas geeft een lange en hoge pass. Tellez kopt de bal weg. Ezelskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kapitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solberg is nu in balbezit. Solberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Seasky 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Ezelskis de bal. Ezelskis passt de bal met de wreef. Tellez rent richting de bal. Hyslop onderschept slim de pass. Hyslop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Sebežiovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonnaud rent richting de bal. Miloševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Miloševskis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hyslop kopt de bal weg. Sebežiovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aitcheson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aitcheson krijgt een gele kaart. Sebežiovas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sebežiovas kan niet meer verder spelen. Kaktavičs komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Mundev probeert naar een medespeler te passen. Solberg rent richting de bal. Malanovas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malanovas krijgt een gele kaart. Solberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Solberg kan niet meer verder spelen. Damadyan komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Mundev probeert naar een medespeler te passen. Gattinoni is nu in balbezit. Gattinoni passt de bal zonder na te denken. Mundev geeft de bal voor. Ugarteche maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Žiedavičius met een sublieme pass. Mundev rent richting de bal. Mundev passt de bal met de wreef. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kaktavičs geeft een hoge lob. Gattinoni is nu in balbezit. Ezelskis onderschept slim de pass. Ezelskis draait met de bal, schiet en ... El Assali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stopyra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 51%, Seasky 49%.
SPORBAT AIR FC - Seasky 0:1

48e minuut.
Stopyra onderschept slim de pass. Stopyra geeft de bal voor. Leitans is nu in balbezit. Damadyan verovert de bal door een tackle van achteren. Damadyan draait met de bal, schiet en ... Kapitan bokst de bal weg. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Seasky 0:2

51e minuut.
Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas speelt de bal door. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft een hoge lob. Hyslop krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
El Assali probeert naar een medespeler te passen. Mundev kopt de bal weg. Klungelig pakt Malanovas de bal. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. Kapitan bokst de bal weg.

62e minuut.
Tellez rent richting de bal. Kaktavičs verovert de bal door een tackle van achteren. Kaktavičs speelt de bal door. Hyslop rent richting de bal. Hyslop haalt uit met een fantastische trap. El Assali bokst de bal weg. Gattinoni speelt de bal door. Ezelskis rent richting de bal. Ezelskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Seasky 1:2

63e minuut.
Tortini komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Loczkowski met een snelle inworp. Kaktavičs met een sublieme pass. Bonnaud met een sublieme pass. Ezelskis is nu in balbezit. Ezelskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bonnaud is nu in balbezit. Miloševskis verovert de bal door een tackle van achteren. Miloševskis passt de bal met de wreef. Kaktavičs rent richting de bal. Kaktavičs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Miloševskis rent richting de bal. Miloševskis passt de bal zonder na te denken. Kaktavičs is nu in balbezit. Kaktavičs geeft een lange en hoge pass. Hyslop krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Loczkowski met de inworp. Kaktavičs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs geeft de bal voor. Čiuividas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuividas haalt uit met een fantastische trap. El Assali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kaktavičs geeft de bal voor. Klungelig pakt Gattinoni de bal. Gattinoni passt de bal zonder na te denken. Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyslop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPORBAT AIR FC - Seasky 2:2

80e minuut.
Espinoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonnaud rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miloševskis. Miloševskis krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev geeft de bal voor. Ugarteche is nu in balbezit. Ugarteche schiet op doel. Kapitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORBAT AIR FC - Seasky 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORBAT AIR FC 36%, Seasky 64%.
SPORBAT AIR FC - Seasky 2:3