Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMEKDUOBĖ flay roma
gola Tactiek 1
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 39.3
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Csató rent richting de bal. Csató passt de bal met de wreef. Waterman geeft een lange en hoge pass. Laki krijgt zijn hoofd ertegen. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 1:0

7e minuut.
Laki passt de bal in één keer door. Emiliani rent richting de bal. Emiliani passt de bal zonder na te denken. Vidner rent richting de bal. Vidner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Waterman probeert naar een medespeler te passen. Vidner is nu in balbezit. Vidner met een sublieme pass. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 2:0

11e minuut.
Daar is Vidner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidner passt de bal in één keer door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Csató geeft een hoge lob. Laki kopt de bal weg. Vidner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidner draait met de bal, schiet en ... Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Gaspar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oquendo de bal. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki schiet op doel. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 3:0

16e minuut.
Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani geeft een lange en hoge pass. Vidner krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 4:0

17e minuut.
Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Laki heeft problemen om de bal te vangen. Ewiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ewiak krijgt een gele kaart. Laki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emiliani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vidner krijgt zijn hoofd ertegen. Sepioł bokst de bal weg. Laki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 5:0

19e minuut.
Csató probeert naar een medespeler te passen. Emiliani rent richting de bal. Emiliani speelt de bal door. Vidner rent richting de bal. Vidner draait met de bal, schiet en ... Sepioł bokst de bal weg.

22e minuut.
Gaspar is nu in balbezit. Gaspar passt de bal in één keer door. Csató speelt de bal door. Vidner rent richting de bal. Vidner schiet op doel. Sepioł bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Emiliani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gaspar passt de bal met de wreef. Csató rent richting de bal. Csató passt de bal in één keer door. Laki heeft problemen om de bal te vangen. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pähnapuu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bänsch met een snelle inworp. Kilman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Waterman geeft de bal voor. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Vidner is nu in balbezit. Vidner schiet op doel. Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silveanu rent richting de bal. Vidner onderschept slim de pass. Vidner geeft de bal voor. Laki krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Oquendo kopt de bal weg. Emiliani speelt de bal door. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel. Oquendo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Waterman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 39%, flay roma 61%.
SMEKDUOBĖ - flay roma 5:0

46e minuut.
Barabás komt het veld opgelopen. Kuczkó komt het veld opgelopen. Liebus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Laki heeft problemen om de bal te vangen. Laki passt de bal in één keer door. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 6:0

51e minuut.
Laki rent richting de bal. Laki met een sublieme pass. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 7:0

55e minuut.
Csató kopt de bal weg. Pontegarnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuczkó krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Barabás passt de bal met de wreef. Csató rent richting de bal. Csató speelt de bal door. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 8:0

62e minuut.
Emiliani kopt de bal weg. Daar is Bogdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliani is nu in balbezit. Emiliani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Silveanu geeft de bal voor. Inworp. Barabás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barabás bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás passt de bal met de wreef. Kuczkó is nu in balbezit. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bänsch geeft de bal voor. Inworp. Barabás met de inworp. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 9:0

75e minuut.
Barabás passt de bal met de wreef. Pähnapuu geeft een lange en hoge pass. Kuczkó kopt de bal weg. Daar is Laki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Laki rent richting de bal. Emiliani is nu in balbezit. Emiliani passt de bal in één keer door. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki passt de bal zonder na te denken. Barabás speelt de bal door. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Emiliani is nu in balbezit. Emiliani geeft een hoge lob. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 10:0

81e minuut.
Kilman controleert de bal met de borst. Pähnapuu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kilman. Kilman krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Harutyunyan geeft de bal voor. Emiliani met een sublieme pass. Kuczkó heeft problemen om de bal te vangen. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ... Sepioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Oquendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató geeft de bal voor. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki haalt uit met een fantastische trap. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar geeft de bal voor. Kuczkó kopt de bal weg. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SMEKDUOBĖ - flay roma 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMEKDUOBĖ 29%, flay roma 71%.
SMEKDUOBĖ - flay roma 11:0