Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flay roma SMEKDUOBĖ
1 Tactiek gola
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.9 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Emiliani met een sublieme pass. Laki rent richting de bal. Laki passt de bal in één keer door. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:1

3e minuut.
Nadžaković is nu in balbezit. Nadžaković passt de bal met de wreef. Daar is Pontegarnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:2

5e minuut.
Laki probeert naar een medespeler te passen. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuczkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Waterman met een sublieme pass. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki is nu in balbezit. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Csató geeft de bal voor. Klungelig pakt Silveanu de bal. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. Sepioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:3

11e minuut.
Waterman rent richting de bal. Waterman passt de bal in één keer door. Emiliani speelt de bal door. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silveanu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:4

17e minuut.
Csató passt de bal zonder na te denken. Waterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterman met een sublieme pass. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Sepioł de bal onder controle te krijgen. Pontegarnica kopt de bal weg. Csató speelt de bal door. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Gaspar passt de bal met de wreef. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laki de bal. Laki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gaspar met een sublieme pass. Emiliani probeert naar een medespeler te passen. Csató is nu in balbezit. Csató passt de bal met de wreef. Waterman probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:5

24e minuut.
Pontegarnica kopt de bal weg. Csató probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csató geeft een hoge lob. Laki is nu in balbezit. Laki draait met de bal, schiet en ... Sepioł bokst de bal weg. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:6

30e minuut.
Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó met een sublieme pass. Oquendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki verovert de bal door een tackle van achteren. Laki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar met een sublieme pass. Laki rent richting de bal. Laki haalt uit met een fantastische trap. Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Nadžaković is nu in balbezit. Nadžaković met een sublieme pass. Gaspar geeft een lange en hoge pass. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pontegarnica geeft de bal voor. Inworp. Waterman met de inworp. Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Oquendo de bal. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:7

36e minuut.
Emiliani passt de bal met de wreef. Laki rent richting de bal. Laki passt de bal in één keer door. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Longo is nu in balbezit. Gaspar onderschept slim de pass. Emiliani met een sublieme pass. Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:8

40e minuut.
Emiliani geeft de bal voor. Kuczkó kopt de bal weg. Daar is Bogdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:9

42e minuut.
Emiliani geeft een lange en hoge pass. Laki kopt de bal weg. Csató speelt de bal door. Kuczkó heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Sepioł bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emiliani met de inworp. Csató probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 70%, SMEKDUOBĖ 30%.
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:9

46e minuut.
Barabás komt het veld opgelopen. Obermaier komt het veld opgelopen. Liebus komt het veld opgelopen.

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waterman met een snelle inworp. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Kuczkó probeert de bal met de borst te controleren. Kuczkó schiet op doel. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Gaspar met een sublieme pass. Barabás bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás met een sublieme pass. Laki is nu in balbezit. Laki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Filanowskii onderschept slim de pass. Filanowskii passt de bal zonder na te denken. Emiliani speelt de bal door. Klungelig pakt Kuczkó de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Barabás is nu in balbezit. Barabás passt de bal met de wreef. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó draait met de bal, schiet en ... Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:10

57e minuut.
Gaspar geeft de bal voor. Laki is nu in balbezit. Laki passt de bal in één keer door. Kuczkó heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:11

60e minuut.
Emiliani speelt de bal door. Kuczkó rent richting de bal. Kuczkó geeft een lange en hoge pass. Laki rent richting de bal. Laki schiet op doel. Sepioł bokst de bal weg. Klungelig pakt Barabás de bal. Silveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barabás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sepioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:12

65e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Barabás bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabás geeft de bal voor. Laki rent richting de bal. Laki draait met de bal, schiet en ... Sepioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Oquendo neemt vlug de vrije trap. Harutyunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan passt de bal zonder na te denken. Bulajić rent richting de bal. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Waterman onderschept slim de pass. Waterman speelt de bal door. Laki is nu in balbezit. Laki haalt uit met een fantastische trap. Sepioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:13

73e minuut.
Waterman met een snelle inworp. Gaspar rent richting de bal. Gaspar geeft een lange en hoge pass. Kuczkó is nu in balbezit. Kuczkó haalt uit met een fantastische trap. Sepioł bokst de bal weg.

75e minuut.
Barabás is nu in balbezit. Barabás passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Waterman de bal. Waterman geeft de bal voor. Sepioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flay roma 65%, SMEKDUOBĖ 35%.
flay roma - SMEKDUOBĖ 0:13