Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New House United janulio123
utd Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 20.7
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Igaz rent richting de bal. Strūkovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Igaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galán zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Igaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igaz draait met de bal, schiet en ... Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 1:0

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Senkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey onderschept slim de pass. Krey geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Babich rent richting de bal. Babich passt de bal zonder na te denken. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zoltneris de bal onder controle te krijgen. Paal! Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Galán rent richting de bal. Galán geeft de bal voor. Klungelig pakt Šaltmieris de bal. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 2:0

12e minuut.
Bonito geeft de bal voor. Igaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zoltneris de bal. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout schiet op doel. Melentjevas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 3:0

15e minuut.
Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz passt de bal met de wreef. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 4:0

17e minuut.
Babich onderschept slim de pass. Babich geeft een lange en hoge pass. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz draait met de bal, schiet en ... Melentjevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 5:0

19e minuut.
Šneideris rent richting de bal. Igaz onderschept slim de pass. Igaz geeft de bal voor. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 6:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krey speelt de bal door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 7:0

29e minuut.
Bonito passt de bal met de wreef. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 8:0

35e minuut.
Galán is nu in balbezit. Galán passt de bal in één keer door. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz schiet op doel. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 9:0

36e minuut.
Šaltmieris is nu in balbezit. Babich verovert de bal door een tackle van achteren. Babich geeft de bal voor. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 10:0

40e minuut.
Zoltneris rent richting de bal. Eeckhout is nu in balbezit. Zoltneris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eeckhout is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krey legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 11:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonito met de inworp. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel. Zoltneris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 12:0

45e minuut.
Šneideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz speelt de bal door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eeckhout probeert de bal met de borst te controleren. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 21%, janulio123 79%.
FC New House United - janulio123 13:0

46e minuut.
Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Krey rent richting de bal. Krey geeft een hoge lob. Kovalčikas kopt de bal weg. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout schiet op doel. Melentjevas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Kovalčikas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Babich de bal. Babich probeert naar een medespeler te passen. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Babich kopt de bal weg. Klungelig pakt Eeckhout de bal. Babich probeert naar een medespeler te passen. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babich zal de hoekschop nemen. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 14:0

56e minuut.
Galán is nu in balbezit. Galán met een sublieme pass. Igaz rent richting de bal. Igaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 15:0

58e minuut.
Melentjevas probeert naar een medespeler te passen. Babich met een sublieme pass. Galán speelt de bal door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout draait met de bal, schiet en ... Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Darčkus is nu in balbezit. Darčkus geeft de bal voor. Igaz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Eeckhout de bal onder controle te krijgen. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 16:0

64e minuut.
Krey kopt de bal weg. Klungelig pakt Galán de bal. Galán passt de bal met de wreef. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Eeckhout de bal. Zoltneris bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout verovert de bal door een tackle van achteren. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. Melentjevas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Babich geeft een hoge lob. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout speelt de bal door. Igaz rent richting de bal. Igaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Bočanovas met een sublieme pass. Bonito rent richting de bal. Bonito geeft een hoge lob. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz speelt de bal door. Galán speelt de bal door. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 17:0

76e minuut.
Eeckhout is nu in balbezit. Galán speelt de bal door. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ... Kovalčikas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Babich rent richting de bal. Babich passt de bal zonder na te denken. Eeckhout heeft problemen om de bal te vangen. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Melentjevas trapt de bal weg van het doel. Babich probeert naar een medespeler te passen. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 18:0

80e minuut.
Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán is nu in balbezit. Galán probeert naar een medespeler te passen. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New House United - janulio123 19:0

81e minuut.
Senkovskis probeert naar een medespeler te passen. Bočanovas heeft problemen om de bal te vangen. Bočanovas probeert naar een medespeler te passen. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Eeckhout kopt de bal weg. Krey bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey passt de bal zonder na te denken. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New House United 10%, janulio123 90%.
FC New House United - janulio123 19:0