Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
janulio123 FC New House United
Normal Tactiek utd
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 59.5
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Šaltmieris passt de bal zonder na te denken. Igaz rent richting de bal. Igaz passt de bal met de wreef. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Babich geeft een hoge lob. Zoltneris heeft problemen om de bal te vangen. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:1

5e minuut.
Bachovas heeft problemen om de bal te vangen. Bachovas geeft de bal voor. Bonito speelt de bal door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Šaltmieris rent richting de bal. Šaltmieris met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Babich de bal onder controle te krijgen. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Šaltmieris rent richting de bal. Krey onderschept slim de pass. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:2

12e minuut.
Galán rent richting de bal. Galán probeert naar een medespeler te passen. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout schiet op doel. Melentjevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:3

13e minuut.
Babich speelt de bal door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal met de wreef. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Igaz speelt de bal door. Klungelig pakt Galán de bal. Galán speelt de bal door. Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout schiet op doel. Melentjevas bokst de bal weg. Klungelig pakt Kovalčikas de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:4

17e minuut.
Bonito met een sublieme pass. Krey bereikt de bal nog maar net als eerste. Krey passt de bal in één keer door. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:5

19e minuut.
Bonito verovert de bal door een tackle van achteren. Bonito passt de bal met de wreef. Zoltneris is nu in balbezit. Eeckhout onderschept slim de pass. Eeckhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:6

22e minuut.
Bonito probeert naar een medespeler te passen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eeckhout de bal. Eeckhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:7

24e minuut.
Kovalčikas onderschept slim de pass. Kovalčikas geeft de bal voor. Krey heeft problemen om de bal te vangen. Krey geeft een lange en hoge pass. Eeckhout springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:8

27e minuut.
Kovalčikas trapt de bal weg. Bonito kopt de bal weg. Šneideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz onderschept slim de pass. Igaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bachovas kopt de bal weg. Babich bereikt de bal nog maar net als eerste. Babich geeft een hoge lob. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Galán de bal onder controle te krijgen. Babich bereikt de bal nog maar net als eerste. Babich passt de bal met de wreef. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout draait met de bal, schiet en ... Melentjevas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz geeft een lange en hoge pass. Galán kopt de bal weg. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Krey kopt de bal weg. Galán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šaltmieris de bal. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Igaz probeert naar een medespeler te passen. Krey is nu in balbezit. Krey probeert naar een medespeler te passen. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Šneideris kopt de bal weg. Klungelig pakt Strūkovas de bal. Galán rent richting de bal. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Babich passt de bal zonder na te denken. Bonito rent richting de bal. Bonito geeft de bal voor. Eeckhout probeert de bal met de borst te controleren. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galán speelt de bal door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:9

44e minuut.
Babich rent richting de bal. Babich geeft de bal voor. Igaz kopt de bal weg. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 88%, FC New House United 12%.
janulio123 - FC New House United 0:9

48e minuut.
Strūkovas rent richting de bal. Strūkovas geeft een hoge lob. Maróti is nu in balbezit. Maróti geeft een lange en hoge pass. Eeckhout krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:10

49e minuut.
Babich speelt de bal door. Galán is nu in balbezit. Eeckhout is nu in balbezit. Galán is nu in balbezit. Galán geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:11

51e minuut.
Bonito verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz passt de bal met de wreef. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:12

55e minuut.
Zoltneris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoltneris geeft de bal voor. Šneideris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Eeckhout rent richting de bal. Galán rent richting de bal. Galán passt de bal in één keer door. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Eeckhout de bal. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán met een sublieme pass. Igaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:13

62e minuut.
Eeckhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Eeckhout speelt de bal door. Igaz speelt de bal door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Babich geeft een lange en hoge pass. Šaltmieris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galán probeert naar een medespeler te passen. Igaz is nu in balbezit. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:14

65e minuut.
Zoltneris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonito probeert naar een medespeler te passen. Igaz is nu in balbezit. Igaz draait met de bal, schiet en ... Melentjevas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:15

66e minuut.
Inworp. Bonito met een snelle inworp. Šneideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Igaz verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz geeft een lange en hoge pass. Melentjevas bokst de bal weg. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:16

68e minuut.
Šaltmieris is nu in balbezit. Galán onderschept slim de pass. Galán speelt de bal door. Daar is Eeckhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Eeckhout passt de bal in één keer door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán passt de bal in één keer door. Igaz rent richting de bal. Igaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Galán is nu in balbezit. Galán passt de bal zonder na te denken. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:17

73e minuut.
Galán passt de bal zonder na te denken. Igaz heeft problemen om de bal te vangen. Igaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonito de bal. Bonito geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maróti verovert de bal door een tackle van achteren. Maróti geeft de bal voor. Bachovas heeft problemen om de bal te vangen. Eeckhout is nu in balbezit. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Šaltmieris is nu in balbezit. Eeckhout verovert de bal door een tackle van achteren. Eeckhout probeert naar een medespeler te passen. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:18

80e minuut.
Daar is Babich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babich geeft de bal voor. Galán kopt de bal weg. Igaz rent richting de bal. Igaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Senkovskis is nu in balbezit. Krey onderschept slim de pass. Krey speelt de bal door. Eeckhout rent richting de bal. Eeckhout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kovalčikas met een harde bal richting middenveld. Krey kopt de bal weg. Eeckhout heeft problemen om de bal te vangen. Eeckhout haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Galán rent richting de bal. Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:19

86e minuut.
Bonito geeft een hoge lob. Galán controleert de bal met de borst. Galán probeert naar een medespeler te passen. Igaz rent richting de bal. Igaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bonito onderschept slim de pass. Šneideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz is nu in balbezit. Igaz schiet op doel. Melentjevas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
janulio123 - FC New House United 0:20

90e minuut.
Bonito heeft problemen om de bal te vangen. Bonito passt de bal met de wreef. Eeckhout kan de bal niet met de borst controleren. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: janulio123 86%, FC New House United 14%.
janulio123 - FC New House United 0:20