Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ave.Ko. dainius
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kiaupas rent richting de bal. Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabišius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiaupas onderschept slim de pass. Kiaupas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ave.Ko. - dainius 0:1

4e minuut.
Gervelas geeft een lange en hoge pass. Kanapickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Savinas zijn tegenspeler op de grond. Savinas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Deduchovas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dudrinskas met een snelle inworp. Pačešiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačešiūnas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kabišius is nu in balbezit. Kabišius geeft een hoge lob. Poltarokas rent richting de bal. Dievulis onderschept slim de pass. Dievulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dudrinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudrinskas met een sublieme pass. Deduchovas heeft problemen om de bal te vangen. Dievulis is nu in balbezit. Dievulis schiet op doel. Kasinskas bokst de bal weg.

24e minuut.
Pačešiūnas heeft problemen om de bal te vangen. Pulkis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pačešiūnas raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pačešiūnas neemt zijn aanloop. Kasinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Ave.Ko. - dainius 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ave.Ko. 40%, dainius 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Ave.Ko. - dainius 1:1

51e minuut.
Volikas geeft een lange en hoge pass. Liaudenskis kopt de bal weg. Kabišius is nu in balbezit. Kiaupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiaupas draait met de bal, schiet en ... Seržantovičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tiefelis neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kanapickas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dudrinskas is nu in balbezit. Dudrinskas passt de bal met de wreef. Pačešiūnas rent richting de bal. Pačešiūnas draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Pulkis probeert naar een medespeler te passen. Gervelas geeft een lange en hoge pass. Volikas kan de bal niet met de borst controleren. Dievulis verovert de bal door een tackle van achteren. Dievulis haalt uit met een fantastische trap. Kasinskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ave.Ko. - dainius 2:1

72e minuut.
Kanapickas speelt de bal door. Dudrinskas is nu in balbezit. Dudrinskas probeert naar een medespeler te passen. Dievulis is nu in balbezit. Dievulis schiet op doel. Kasinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ave.Ko. - dainius 3:1

81e minuut.
Poltarokas geeft een lange en hoge pass. Tiefelis kopt de bal weg. Klungelig pakt Krivotulovas de bal. Kiaupas rent richting de bal. Kiaupas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ave.Ko. 47%, dainius 53%.
FK Ave.Ko. - dainius 3:1