Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dainius fc barcelana
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Atstapas passt de bal zonder na te denken. Pulkis probeert de bal aan de voet te houden. Kiaupas probeert naar een medespeler te passen. Medziukevičius is nu in balbezit. Medziukevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Volikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinas probeert naar een medespeler te passen. Medziukevičius rent richting de bal. Medziukevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pulkis passt de bal in één keer door. Kitkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitkauskas passt de bal met de wreef. Mačiokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačiokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - fc barcelana 0:1

23e minuut.
Eicheltas met een snelle inworp. Capajevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiaupas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiaupas krijgt een gele kaart. Capajevas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

34e minuut.
Kiaupas is nu in balbezit. Mokijčukas rent richting de bal. Mokijčukas geeft de bal voor. Mačiokas rent richting de bal. Mačiokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - fc barcelana 0:2

38e minuut.
Mokijčukas geeft een hoge lob. Volikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Volikas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mačiokas de bal. Mačiokas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 56%, fc barcelana 44%.
dainius - fc barcelana 0:2

54e minuut.
Kivaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kristaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristaitis geeft de bal voor. Mačiokas is nu in balbezit. Mačiokas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Liubomirskas trapt de bal weg van het doel. Kiaupas kopt de bal weg. Šadis heeft problemen om de bal te vangen. Medziukevičius is nu in balbezit. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - fc barcelana 1:2

57e minuut.
Mokijčukas passt de bal zonder na te denken. Šadis heeft problemen om de bal te vangen. Šadis met een sublieme pass. Medziukevičius rent richting de bal. Medziukevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Šadis geeft de bal voor. Volikas heeft problemen om de bal te vangen. Eicheltas rent richting de bal. Eicheltas geeft de bal voor. Mačiokas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - fc barcelana 1:3

84e minuut.
Kiaupas is nu in balbezit. Mokijčukas is nu in balbezit. Mokijčukas passt de bal zonder na te denken. Medziukevičius rent richting de bal. Medziukevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 52%, fc barcelana 48%.
dainius - fc barcelana 1:3