Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ave.Ko. fc barcelana
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Šadis met een sublieme pass. Paškovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Capajevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dievulis verovert de bal door een tackle van achteren. Dievulis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Kabišius is nu in balbezit. Kabišius geeft de bal voor. Daar is Kivaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dievulis rent richting de bal. Dievulis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kabišius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berželis onderschept slim de pass. Berželis geeft de bal voor. Kitkauskas rent richting de bal. Kitkauskas draait met de bal, schiet en ... Seržantovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Rėgalas onderschept slim de pass. Kitkauskas is nu in balbezit. Kabišius begaat een overtreding. Kitkauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mokijčukas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Liaudenskis met een snelle inworp. Kanapickas rent richting de bal. Rėgalas probeert naar een medespeler te passen. Berželis rent richting de bal. Berželis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kanapickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kanapickas rent richting de bal. Kitkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kitkauskas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kabišius met een sublieme pass. Šadis rent richting de bal. Dievulis onderschept slim de pass. Pačešiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačešiūnas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ave.Ko. 55%, fc barcelana 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Ave.Ko. - fc barcelana 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ave.Ko. 52%, fc barcelana 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Ave.Ko. - fc barcelana 0:0