Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aurinuma dainius
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Savinas is nu in balbezit. Borodulinas onderschept slim de pass. Borodulinas probeert naar een medespeler te passen. Maciukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciukevičius schiet op doel. Kasinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Borodulinas passt de bal met de wreef. Starodubkinas is nu in balbezit. Starodubkinas probeert naar een medespeler te passen. Maciukevičius is nu in balbezit. Maciukevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aurinuma - dainius 1:0

19e minuut.
Medziukevičius is nu in balbezit. Medziukevičius haalt uit met een fantastische trap. Jazavitas met een sublieme pass. Savinas is nu in balbezit. Savinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Martinovas passt de bal met de wreef. Grytėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinas rent richting de bal. Grytėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Grytėnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Martinovas rent richting de bal. Padirvinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Padirvinskas geeft een hoge lob. Borodulinas heeft problemen om de bal te vangen. Borodulinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Borodulinas kopt de bal weg. Daar is Savinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiaupas is nu in balbezit. Medziukevičius rent richting de bal. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aurinuma 50%, dainius 50%.
aurinuma - dainius 1:0

60e minuut.
Pulkis rent richting de bal. Šoliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoliūnas passt de bal in één keer door. Borodulinas rent richting de bal. Borodulinas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Borodulinas speelt de bal door. Pulkis is nu in balbezit. Šoliūnas met een sublieme pass. Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Medziukevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Borodulinas is nu in balbezit. Kiaupas is nu in balbezit. Kiaupas met een sublieme pass. Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aurinuma 57%, dainius 43%.
aurinuma - dainius 1:0