Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dainius aurinuma
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.8 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Borodulinas is nu in balbezit. Borodulinas geeft een lange en hoge pass. Poltarokas is nu in balbezit. Maciukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Maciukevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Starodubkinas kopt de bal weg. Maciukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinas rent richting de bal. Maciukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Maciukevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Borodulinas geeft een hoge lob. Starodubkinas met een sublieme pass. Maciukevičius rent richting de bal. Maciukevičius draait met de bal, schiet en ... Kasinskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - aurinuma 0:1

34e minuut.
Kiaupas met een sublieme pass. Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodulinas rent richting de bal. Medziukevičius onderschept slim de pass. Medziukevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Šoliūnas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staniukaitis rent richting de bal. Staniukaitis speelt de bal door. Borodulinas rent richting de bal. Borodulinas speelt de bal door. Kasinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 54%, aurinuma 46%.
dainius - aurinuma 0:1

62e minuut.
Inworp. Tiefelis met een snelle inworp. Šoliūnas rent richting de bal. Pulkis rent richting de bal. Pulkis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Savinas geeft een lange en hoge pass. Tiefelis is nu in balbezit. Met opzet legt Genis zijn tegenspeler op de grond. Genis krijgt een gele kaart. Tiefelis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tiefelis kan niet meer verder spelen. Bonas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Starodubkinas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tamaševičius komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Borodulinas probeert de bal met de borst te controleren. Kiaupas is nu in balbezit. Kiaupas speelt de bal door. Medziukevičius rent richting de bal. Medziukevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 54%, aurinuma 46%.
dainius - aurinuma 0:1