Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tešliai speidar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Žikevičius speelt de bal door. Markilevičius heeft problemen om de bal te vangen. Markilevičius passt de bal zonder na te denken. Azlauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Azlauskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pacieržinskas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Melceris de bal onder controle te krijgen. Beliukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliukevičius geeft een lange en hoge pass. Treznickas heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Beliukevičius met een sublieme pass. Žikevičius speelt de bal door. Leršas rent richting de bal. Kaunaitis onderschept slim de pass. Kaunaitis haalt uit met een fantastische trap. Bajarskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guliaikinas trapt de bal weg van het doel. Markilevičius kopt de bal weg. Azlauskis rent richting de bal. Azlauskis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Markilevičius geeft de bal voor. Čilinskis rent richting de bal. Čilinskis passt de bal in één keer door. Markilevičius is nu in balbezit. Markilevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturis geeft de bal voor. Kvederas kopt de bal weg. Kaunaitis rent richting de bal. Kaunaitis draait met de bal, schiet en ... Bajarskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tešliai 59%, speidar 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tešliai - speidar 0:0

48e minuut.
Leršas met een sublieme pass. Melceris bereikt de bal nog maar net als eerste. Melceris passt de bal met de wreef. Azlauskis heeft problemen om de bal te vangen. Azlauskis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Podgajecas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogomulskis komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kaunaitis is nu in balbezit. Sturis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaunaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaunaitis schiet op doel. Bajarskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tešliai - speidar 1:0

81e minuut.
Klungelig pakt Beliukevičius de bal. Beliukevičius met een sublieme pass. Azlauskis is nu in balbezit. Azlauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tešliai - speidar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tešliai 51%, speidar 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tešliai - speidar 1:1