Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
speidar Tešliai
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Beliukevičius is nu in balbezit. Beliukevičius geeft de bal voor. Klungelig pakt Rakaitis de bal. Toliautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toliautas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Beliukevičius met een snelle inworp. Blinkus is nu in balbezit. Maciukevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blinkus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blinkus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pacunskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Palumickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žikevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Melceris maakt een afschuwelijke overtreding. Melceris krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ožys passt de bal zonder na te denken. Toliautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toliautas speelt de bal door. Azlauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Azlauskis draait met de bal, schiet en ... Pacunskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Podgajecas met de inworp. Daar is Žikevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palumickas begaat een overtreding. Palumickas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Treznickas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palumickas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toliautas is nu in balbezit. Toliautas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
speidar - Tešliai 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: speidar 59%, Tešliai 41%.
speidar - Tešliai 1:0

46e minuut.
Pacieržinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Azlauskis begaat een overtreding. Pacieržinskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Žikevičius met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Stavskis de bal. Kaunaitis is nu in balbezit. Kaunaitis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Azlauskis is nu in balbezit. Diržininkas onderschept slim de pass. Toliautas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diržininkas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Palumickas kan de bal niet met de borst controleren. Žikevičius rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palumickas. Palumickas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Knipas is nu in balbezit. Knipas geeft de bal voor. Klungelig pakt Melceris de bal. Kaunaitis onderschept slim de pass. Kaunaitis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guliaikinas is nu in balbezit. Guliaikinas geeft een lange en hoge pass. Kaunaitis probeert de bal aan de voet te houden. Kvederas rent richting de bal. Kvederas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: speidar 56%, Tešliai 44%.
speidar - Tešliai 1:0