Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zarlgiris Kosmoso Kebabai
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Renčeliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinkauskas rent richting de bal. Renčeliauskas rent richting de bal. Vinkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinkauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Epšteinas rent richting de bal. Epšteinas geeft een lange en hoge pass. Renčeliauskas is nu in balbezit. Visokinskas verovert de bal door een tackle van achteren. Visokinskas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarlgiris 53%, Kosmoso Kebabai 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zarlgiris - Kosmoso Kebabai 0:0

55e minuut.
Pakonis rent richting de bal. Pakonis probeert naar een medespeler te passen. Nastuzinas probeert naar een medespeler te passen. Zėringis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zėringis schiet op doel. Varkovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Saukantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Saukantas met een sublieme pass. Vinkauskas met een sublieme pass. Zėringis heeft problemen om de bal te vangen. Zėringis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Renčeliauskas met een sublieme pass. Pakonis rent richting de bal. Pakonis passt de bal in één keer door. Zakas is nu in balbezit. Zakas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nastuzinas geeft een lange en hoge pass. Saukantas rent richting de bal. Saukantas speelt de bal door. Zėringis is nu in balbezit. Zėringis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zarlgiris 47%, Kosmoso Kebabai 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zarlgiris - Kosmoso Kebabai 0:0