Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmoso Kebabai aurinuma
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dementis rent richting de bal. Dementis probeert naar een medespeler te passen. Starodubkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starodubkinas geeft de bal voor. Tyševičius kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmoso Kebabai - aurinuma 0:1

15e minuut.
Nenartas geeft een hoge lob. Vievesis kopt de bal weg. Daar is Borodulinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visokinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Visokinskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmoso Kebabai - aurinuma 1:1

23e minuut.
Genis rent richting de bal. Genis geeft een lange en hoge pass. Klišauskas kopt de bal weg. Maciukevičius kan de bal niet met de borst controleren. Maciukevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pakonis rent richting de bal. Grytėnas rent richting de bal. Klišauskas is nu in balbezit. Grytėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Grytėnas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Borodulinas geeft een hoge lob. Inworp. Klišauskas met een snelle inworp. Mentovas heeft problemen om de bal te vangen. Mentovas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grytėnas passt de bal zonder na te denken. Maciukevičius is nu in balbezit. Tyševičius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maciukevičius is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grytėnas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmoso Kebabai 81%, aurinuma 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmoso Kebabai - aurinuma 1:1

53e minuut.
Genis bereikt de bal nog maar net als eerste. Motivans verovert de bal door een tackle van achteren. Motivans probeert naar een medespeler te passen. Zakas is nu in balbezit. Zakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Varnauskas geeft een hoge lob. Inworp. Motivans met de inworp. Visokinskas is nu in balbezit. Visokinskas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmoso Kebabai - aurinuma 2:1

84e minuut.
Motivans is nu in balbezit. Motivans speelt de bal door. Mentovas rent richting de bal. Mentovas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Varnauskas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmoso Kebabai 47%, aurinuma 53%.
Kosmoso Kebabai - aurinuma 2:1