Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dainius Zarlgiris
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Pulkis rent richting de bal. Vinkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Vinkauskas passt de bal zonder na te denken. Zėringis is nu in balbezit. Zėringis draait met de bal, schiet en ... Kasinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kasinskas met een sublieme pass. Razvadauskas kopt de bal weg. Vinkauskas probeert de bal met de borst te controleren. Zėringis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zėringis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - Zarlgiris 0:1

14e minuut.
Medziukevičius is nu in balbezit. Kiaupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzas begaat een overtreding. Kuzas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Epšteinas rent richting de bal. Tiefelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiefelis speelt de bal door. Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dainius - Zarlgiris 1:1

24e minuut.
Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiaupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastuzinas onderschept slim de pass. Medziukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - Zarlgiris 2:1

27e minuut.
Topilinas passt de bal met de wreef. Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzas is nu in balbezit. Medziukevičius onderschept slim de pass. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pūras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Razvadauskas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Razvadauskas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Zėringis kopt de bal weg. Kasinskas met een sublieme pass. Kuzas kopt de bal weg. Zėringis is nu in balbezit. Zėringis haalt uit met een fantastische trap. Kasinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 43%, Zarlgiris 57%.
dainius - Zarlgiris 2:1

46e minuut.
Zėringis heeft problemen om de bal te vangen. Vinkauskas rent richting de bal. Kiaupas begaat een overtreding. Vinkauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vinkauskas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kiaupas passt de bal zonder na te denken. Epšteinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiefelis rent richting de bal. Tiefelis draait met de bal, schiet en ... Kireliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - Zarlgiris 3:1

68e minuut.
Poskriakovas probeert naar een medespeler te passen. Vinkauskas rent richting de bal. Vinkauskas met een sublieme pass. Zėringis rent richting de bal. Zėringis schiet op doel. Kasinskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Klungelig pakt Zėringis de bal. Vinkauskas is nu in balbezit. Vinkauskas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zėringis de bal. Zėringis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 42%, Zarlgiris 58%.
dainius - Zarlgiris 3:1