Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelana Kosmoso Kebabai
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Klemčiukas rent richting de bal. Rėgalas onderschept slim de pass. Rėgalas speelt de bal door. Mačiokas is nu in balbezit. Mačiokas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mačiokas is nu in balbezit. Tyševičius rent richting de bal. Mačiokas onderschept slim de pass. Mačiokas schiet op doel. Varkovskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kitkauskas rent richting de bal. Kitkauskas probeert naar een medespeler te passen. Mačiokas rent richting de bal. Mačiokas draait met de bal, schiet en ... Tyševičius heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Capajevas de bal. Visokinskas onderschept slim de pass. Visokinskas passt de bal zonder na te denken. Zakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelana 44%, Kosmoso Kebabai 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc barcelana - Kosmoso Kebabai 0:0

67e minuut.
Kitkauskas rent richting de bal. Kitkauskas passt de bal in één keer door. Mačiokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačiokas draait met de bal, schiet en ... Sindaras probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelana - Kosmoso Kebabai 1:0

76e minuut.
Mačiokas onderschept slim de pass. Klemčiukas rent richting de bal. Kitkauskas rent richting de bal. Mačiokas rent richting de bal. Mačiokas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Kivaras met een snelle inworp. Mokijčukas rent richting de bal. Mokijčukas geeft de bal voor. Mentovas rent richting de bal. Mentovas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Masis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc barcelana - Kosmoso Kebabai 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelana 51%, Kosmoso Kebabai 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc barcelana - Kosmoso Kebabai 1:1