Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dainius speidar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Melceris rent richting de bal. Šmulkštys onderschept slim de pass. Šmulkštys passt de bal in één keer door. Daar is Medziukevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Topilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožys onderschept slim de pass. Ožys met een sublieme pass. Azlauskis is nu in balbezit. Azlauskis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Melceris bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmulkštys begaat een overtreding. Melceris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ožys met een snel genomen vrije trap. Azlauskis heeft problemen om de bal te vangen. Azlauskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Melceris rent richting de bal. Šmulkštys verovert de bal door een tackle van achteren. Šmulkštys probeert naar een medespeler te passen. Medziukevičius is nu in balbezit. Medziukevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - speidar 1:0

26e minuut.
Pulkis rent richting de bal. Pulkis passt de bal zonder na te denken. Guliaikinas rent richting de bal. Medziukevičius onderschept slim de pass. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Beliukevičius kopt de bal weg. Padirvinskas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markilevičius. Markilevičius krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pulkis onderschept slim de pass. Pulkis speelt de bal door. Guliaikinas rent richting de bal. Medziukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Palumickas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deduchovas de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palumickas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blinkus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 65%, speidar 35%.
dainius - speidar 1:0

47e minuut.
Leršas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leršas speelt de bal door. Markilevičius probeert de bal met de borst te controleren. Azlauskis is nu in balbezit. Azlauskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Padirvinskas geeft de bal voor. Melceris bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Topilinas zijn tegenspeler op de grond. Topilinas krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Doeltrap. Kasinskas trapt de bal weg van het doel. Šmulkštys kopt de bal weg. Medziukevičius is nu in balbezit. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ... Bajarskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Savinas geeft een hoge lob. Inworp. Blinkus met een snelle inworp. Markilevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Markilevičius geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 52%, speidar 48%.
dainius - speidar 1:0