Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelana Zarlgiris
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Novičkovas probeert naar een medespeler te passen. Mokijčukas heeft problemen om de bal te vangen. Mokijčukas passt de bal zonder na te denken. Kitkauskas rent richting de bal. Kitkauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelana - Zarlgiris 1:0

34e minuut.
Eicheltas geeft de bal voor. Pūras heeft problemen om de bal te vangen. Kitkauskas kopt de bal weg. Mačiokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačiokas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelana - Zarlgiris 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelana 35%, Zarlgiris 65%.
fc barcelana - Zarlgiris 2:0

53e minuut.
Kitkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačiokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastuzinas onderschept slim de pass. Kitkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kitkauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Capajevas kan de bal niet met de borst controleren. Capajevas passt de bal met de wreef. Kuzas rent richting de bal. Kitkauskas is nu in balbezit. Kitkauskas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mokijčukas probeert naar een medespeler te passen. Mačiokas is nu in balbezit. Pūras bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačiokas verovert de bal door een tackle van achteren. Mačiokas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Capajevas probeert de bal met de borst te controleren. Vinkauskas onderschept slim de pass. Vinkauskas met een sublieme pass. Zėringis is nu in balbezit. Zėringis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mokijčukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinkauskas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mokijčukas. Mokijčukas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelana 36%, Zarlgiris 64%.
fc barcelana - Zarlgiris 2:0