Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dainius Kosmoso Kebabai
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Motivans met een snelle inworp. Vievesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vievesis probeert naar een medespeler te passen. Zakas is nu in balbezit. Zakas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pakonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakonis passt de bal in één keer door. Zakas rent richting de bal. Visokinskas rent richting de bal. Visokinskas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - Kosmoso Kebabai 0:1

14e minuut.
Volikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Savinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Visokinskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visokinskas krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Savinas verovert de bal door een tackle van achteren. Savinas passt de bal zonder na te denken. Klišauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medziukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Medziukevičius schiet op doel. Varkovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dainius - Kosmoso Kebabai 1:1

17e minuut.
Zakas met een sublieme pass. Visokinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medziukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Medziukevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Savinas is nu in balbezit. Klemčiukas onderschept slim de pass. Met opzet legt Savinas zijn tegenspeler op de grond. Savinas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Motivans met een snelle inworp. Visokinskas is nu in balbezit. Visokinskas schiet op doel. Kasinskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dainius - Kosmoso Kebabai 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 52%, Kosmoso Kebabai 48%.
dainius - Kosmoso Kebabai 1:2

67e minuut.
Savinas is nu in balbezit. Zakas rent richting de bal. Visokinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakas is nu in balbezit. Zakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Motivans neemt de hoekschop. Mentovas kopt de bal weg. Visokinskas is nu in balbezit. Visokinskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dainius 59%, Kosmoso Kebabai 41%.
dainius - Kosmoso Kebabai 1:2