Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kosmoso Kebabai dainius
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Zubkovskas probeert naar een medespeler te passen. Zakas rent richting de bal. Bonas verovert de bal door een tackle van achteren. Zubkovskas is nu in balbezit. Zubkovskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kasinskas met een harde bal richting middenveld. Kiaupas kopt de bal weg. Tyševičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Medziukevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubkovskas onderschept slim de pass. Zubkovskas passt de bal in één keer door. Zakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmoso Kebabai - dainius 1:0

24e minuut.
Klišauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klišauskas met een sublieme pass. Medziukevičius is nu in balbezit. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ... Varkovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kosmoso Kebabai - dainius 1:1

31e minuut.
Bonas kopt de bal weg. Klungelig pakt Tiefelis de bal. Klišauskas is nu in balbezit. Medziukevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Medziukevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sindaras met een sublieme pass. Tiefelis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klišauskas. Klišauskas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zakas rent richting de bal. Bonas verovert de bal door een tackle van achteren. Zubkovskas onderschept slim de pass. Zakas rent richting de bal. Zakas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmoso Kebabai 43%, dainius 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kosmoso Kebabai - dainius 1:1

47e minuut.
Pakonis speelt de bal door. Kiaupas rent richting de bal. Kiaupas passt de bal in één keer door. Daar is Medziukevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medziukevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakonis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medziukevičius. Medziukevičius krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pakonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakonis geeft een lange en hoge pass. Deduchovas is nu in balbezit. Zakas verovert de bal door een tackle van achteren. Zakas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pakonis kopt de bal weg. Poltarokas heeft problemen om de bal te vangen. Zakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmoso Kebabai - dainius 2:1

77e minuut.
Mentovas rent richting de bal. Mentovas geeft de bal voor. Tyševičius probeert de bal aan de voet te houden. Medziukevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Medziukevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tyševičius raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carenkovas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Zakas onderschept slim de pass. Zakas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bonas de bal onder controle te krijgen. Zubkovskas rent richting de bal. Zubkovskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kosmoso Kebabai - dainius 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kosmoso Kebabai 47%, dainius 53%.
Kosmoso Kebabai - dainius 3:1