Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
speidar fc barcelana
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Rėgalas geeft een hoge lob. Stavskis kopt de bal weg. Guliaikinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mačiokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačiokas haalt uit met een fantastische trap. Bajarskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
speidar - fc barcelana 0:1

9e minuut.
Rėgalas geeft de bal voor. Beliukevičius rent richting de bal. Capajevas onderschept slim de pass. Mačiokas is nu in balbezit. Mačiokas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mokijčukas verovert de bal door een tackle van achteren. Mokijčukas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ožys de bal onder controle te krijgen. Rėgalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rėgalas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: speidar 52%, fc barcelana 48%.
speidar - fc barcelana 0:1

55e minuut.
Capajevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Capajevas passt de bal met de wreef. Stavskis rent richting de bal. Kitkauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitkauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mokijčukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokijčukas geeft de bal voor. Novičkovas kopt de bal weg. Toliautas bereikt de bal nog maar net als eerste. Toliautas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Capajevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinkus onderschept slim de pass. Blinkus met een sublieme pass. Toliautas rent richting de bal. Toliautas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
speidar - fc barcelana 1:1

82e minuut.
Rėgalas heeft problemen om de bal te vangen. Rėgalas probeert naar een medespeler te passen. Mačiokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačiokas haalt uit met een fantastische trap. Bajarskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
speidar - fc barcelana 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: speidar 47%, fc barcelana 53%.
speidar - fc barcelana 1:2