Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhester Unytet FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS`
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 35.5
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
León kopt de bal weg. Kimpembé is nu in balbezit. Maksimyčevas rent richting de bal. Kimpembé onderschept slim de pass. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krušnis probeert naar een medespeler te passen. Quack kopt de bal weg. León is nu in balbezit. León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Larios de bal. Larios geeft een lange en hoge pass. Daar is Žiegždrinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žvirblinskis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maksimyčevas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Žvirblinskis met een snelle inworp. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ... Krušnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Daar is Karalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žvirblinskis is nu in balbezit. Žvirblinskis geeft een lange en hoge pass. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Quack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León is nu in balbezit. León probeert naar een medespeler te passen. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Boca rent richting de bal. Boca geeft een hoge lob. Žiegždrinis is nu in balbezit. Kimpembé verovert de bal door een tackle van achteren. Kimpembé schiet op doel. Krušnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Žvirblinskis rent richting de bal. Žvirblinskis geeft de bal voor. Quaroni is nu in balbezit. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 74%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manhester Unytet - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:0

49e minuut.
Kimpembé is nu in balbezit. León is nu in balbezit. Kimpembé is nu in balbezit. León is nu in balbezit. León schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Quack speelt de bal door. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ... Larios bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Padskočimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Padskočimas passt de bal in één keer door. Daar is Kimpembé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León is nu in balbezit. León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 77%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 23%.
Manhester Unytet - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:1