Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` Manhester Unytet
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Lukjanecas geeft een hoge lob. Inworp. Žvirblinskis met een snelle inworp. León is nu in balbezit. León geeft een lange en hoge pass. Krušnis bokst de bal weg. Mickūnaitis rent richting de bal. Mickūnaitis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Manhester Unytet 1:0

16e minuut.
Maksimyčevas bereikt de bal nog maar net als eerste. León onderschept slim de pass. León probeert naar een medespeler te passen. Mickūnaitis rent richting de bal. Mickūnaitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Quack kopt de bal weg. Klungelig pakt Varabauskas de bal. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ... Krušnis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quaroni met een snelle inworp. Larios geeft de bal voor. Mickūnaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickūnaitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Maksimyčevas is nu in balbezit. Maksimyčevas geeft een lange en hoge pass. Quaroni is nu in balbezit. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lukjanecas rent richting de bal. Mickūnaitis is nu in balbezit. Maksimyčevas is nu in balbezit. Mickūnaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Mickūnaitis schiet op doel. Krušnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Manhester Unytet 2:0

33e minuut.
Padskočimas rent richting de bal. León begaat een overtreding. Padskočimas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maksimyčevas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Boca de bal. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis draait met de bal, schiet en ... Vaizgenis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Larios kopt de bal weg. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Padskočimas onderschept slim de pass. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 28%, Manhester Unytet 72%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Manhester Unytet 2:0

51e minuut.
Lukjanecas geeft de bal voor. Inworp. Žvirblinskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Manhester Unytet 3:0

57e minuut.
Maksimyčevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimyčevas geeft een hoge lob. Polnar probeert de bal aan de voet te houden. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis schiet op doel. De bal raakt de paal. Vaizgenis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pociukonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pociukonis geeft een hoge lob. Larios kopt de bal weg. León is nu in balbezit. León schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Žvirblinskis is nu in balbezit. Žvirblinskis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Varabauskas de bal. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap. Krušnis bokst de bal weg.

68e minuut.
Quack passt de bal met de wreef. Maksimyčevas rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. Mickūnaitis rent richting de bal. Mickūnaitis schiet op doel. Krušnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Quaroni passt de bal zonder na te denken. Larios rent richting de bal. Larios passt de bal in één keer door. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 24%, Manhester Unytet 76%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - Manhester Unytet 3:0