Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LinasLtu zalgirislt
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Limanauskas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andrešiūnas is nu in balbezit. Andrešiūnas passt de bal met de wreef. Daar is Naureckas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naureckas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Titovas is nu in balbezit. Sidkovas speelt de bal door. Naureckas rent richting de bal. Naureckas haalt uit met een fantastische trap. Nazelskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - zalgirislt 1:0

10e minuut.
Poleščukas is nu in balbezit. Poleščukas passt de bal met de wreef. Naureckas is nu in balbezit. Naureckas schiet op doel. Maršelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - zalgirislt 2:0

11e minuut.
Tabaras geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limanauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poleščukas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - zalgirislt 3:0

18e minuut.
Skačkobaras met de inworp. Titovas is nu in balbezit. Andrešiūnas begaat een overtreding. Andrešiūnas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Andrešiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Andrešiūnas geeft de bal voor. Kebliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naureckas onderschept slim de pass. Naureckas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Titovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrešiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Andrešiūnas probeert naar een medespeler te passen. Naureckas heeft problemen om de bal te vangen. Naureckas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sidkovas rent richting de bal. Titovas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sidkovas. Sidkovas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LinasLtu 47%, zalgirislt 53%.
LinasLtu - zalgirislt 3:0

48e minuut.
Kelmickas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saliamonavičius met een snelle inworp. Titovas is nu in balbezit. Titovas geeft een hoge lob. Jeliminovičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Saliamonavičius onderschept slim de pass. Saliamonavičius geeft de bal voor. Verginas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Starkas rent richting de bal. Starkas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dzingelevičius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limanauskas met een snelle inworp. Poleščukas is nu in balbezit. Poleščukas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kelmickas is nu in balbezit. Kelmickas geeft een lange en hoge pass. Tabaras kopt de bal weg. Starkas is nu in balbezit. Starkas draait met de bal, schiet en ... Jeliminovičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Dzingelevičius is nu in balbezit. Poleščukas onderschept slim de pass. Poleščukas passt de bal in één keer door. Naureckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naureckas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - zalgirislt 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LinasLtu 43%, zalgirislt 57%.
LinasLtu - zalgirislt 4:0