Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Aleksotas Minija.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Patiejūnas rent richting de bal. Tokarčakas onderschept slim de pass. Tokarčakas probeert naar een medespeler te passen. Jakanas is nu in balbezit. Jakanas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stankauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Načeckas speelt de bal door. Klungelig pakt Boriabinas de bal. Stankauskas is nu in balbezit. Stankauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - Minija. 1:0

19e minuut.
Stankauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Stankauskas geeft de bal voor. Borveinas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sudmalas is nu in balbezit. Sudmalas schiet op doel. Tvarionavičius bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - Minija. 2:0

22e minuut.
Ignaciukas is nu in balbezit. Ignaciukas geeft een lange en hoge pass. Spodvilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarčakas rent richting de bal. Tokarčakas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Matužis passt de bal in één keer door. Jakanas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spodvilas. Spodvilas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Matužis geeft een lange en hoge pass. Daar is Šutavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiejūnas rent richting de bal. Tokarčakas onderschept slim de pass. Tokarčakas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prevelis rent richting de bal. Prevelis passt de bal met de wreef. Patiejūnas heeft problemen om de bal te vangen. Jakanas rent richting de bal. Jakanas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Patiejūnas rent richting de bal. Patiejūnas speelt de bal door. Stankauskas is nu in balbezit. Stankauskas draait met de bal, schiet en ... Tvarionavičius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Patiejūnas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jieznys komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Aleksotas 40%, Minija. 60%.
FK Aleksotas - Minija. 2:0

49e minuut.
Jieznys onderschept slim de pass. Jieznys speelt de bal door. Šutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Jieznys rent richting de bal. Jieznys geeft een lange en hoge pass. Tvarionavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Sudmalas verovert de bal door een tackle van achteren. Sudmalas geeft een lange en hoge pass. Stankauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankauskas draait met de bal, schiet en ... Tvarionavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - Minija. 3:0

86e minuut.
Matužis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jakanas rent richting de bal. Jakanas passt de bal zonder na te denken. Tokarčakas rent richting de bal. Tokarčakas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - Minija. 3:1

88e minuut.
Boriabinas met de inworp. Šutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutavičius geeft een lange en hoge pass. Tokarčakas rent richting de bal. Tokarčakas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Borveinas met een sublieme pass. Ilčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvėkelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cvėkelis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Aleksotas 44%, Minija. 56%.
FK Aleksotas - Minija. 3:1