Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` WINREAL
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 17.9
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Rimašius rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. León met een sublieme pass. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Quack kopt de bal weg. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León passt de bal met de wreef. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni speelt de bal door. Jodikaitis rent richting de bal. Kimpembé onderschept slim de pass. Kimpembé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
León passt de bal in één keer door. Quaroni rent richting de bal. Quaroni passt de bal met de wreef. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - WINREAL 1:0

12e minuut.
Quaroni is nu in balbezit. Quaroni passt de bal zonder na te denken. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. León rent richting de bal. León schiet op doel. Naginionis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Razmierskis heeft problemen om de bal te vangen. Cipiliovas is nu in balbezit. Kimpembé verovert de bal door een tackle van achteren. Kimpembé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - WINREAL 2:0

18e minuut.
Quaroni passt de bal in één keer door. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal met de wreef. Daar is Kimpembé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cipiliovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maceikonis komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Karalis met de inworp. Quack rent richting de bal. Quack probeert naar een medespeler te passen. Žvirblinskis is nu in balbezit. Žvirblinskis speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pažameckas rent richting de bal. Quaroni rent richting de bal. Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap. Naginionis bokst de bal weg.

28e minuut.
León passt de bal zonder na te denken. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni probeert naar een medespeler te passen. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Daar is Quack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maceikonis verovert de bal door een tackle van achteren. Quaroni begaat een overtreding. Quaroni krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kensmanas probeert naar een medespeler te passen. Miežinskas is nu in balbezit. Pažameckas is nu in balbezit. Pažameckas haalt uit met een fantastische trap. Boca probeert de bal aan de voet te houden. Vaizgenis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - WINREAL 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 33%, WINREAL 67%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - WINREAL 2:1

67e minuut.
Kimpembé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mickūnaitis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Biriliūnas geeft een lange en hoge pass. Quaroni rent richting de bal. Quaroni speelt de bal door. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. Naginionis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Žvirblinskis probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een hoge lob. Larios rent richting de bal. Larios geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mickūnaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickūnaitis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Mickūnaitis is nu in balbezit. Maceikonis onderschept slim de pass. León onderschept slim de pass. Mickūnaitis rent richting de bal. Mickūnaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - WINREAL 3:1

86e minuut.
Žvirblinskis rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žvirblinskis zal de hoekschop nemen. Asajonokas is nu in balbezit. Mickūnaitis onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Quack heeft problemen om de bal te vangen. Pažameckas is nu in balbezit. Pažameckas probeert naar een medespeler te passen. León is nu in balbezit. León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Naginionis trapt de bal weg. Larios kopt de bal weg. León geeft een hoge lob. Naginionis bokst de bal weg. Mickūnaitis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - WINREAL 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 19%, WINREAL 81%.
FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` - WINREAL 4:1