Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LinasLtu Minija.
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Čereškevičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borveinas rent richting de bal. Poleščukas onderschept slim de pass. Poleščukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - Minija. 1:0

10e minuut.
Šutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Poleščukas verovert de bal door een tackle van achteren. Poleščukas met een sublieme pass. Naureckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naureckas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - Minija. 2:0

12e minuut.
Cvėkelis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limanauskas met de inworp. Poleščukas is nu in balbezit. Poleščukas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - Minija. 3:0

17e minuut.
Bernackis is nu in balbezit. Kelmickas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bernackis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakanas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jeliminovičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - Minija. 3:1

40e minuut.
Šutavičius rent richting de bal. Poleščukas onderschept slim de pass. Poleščukas speelt de bal door. Sidkovas is nu in balbezit. Sidkovas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LinasLtu 41%, Minija. 59%.
LinasLtu - Minija. 3:1

58e minuut.
Stadalnykas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Čereškevičius de bal. Naureckas is nu in balbezit. Naureckas draait met de bal, schiet en ... Tvarionavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - Minija. 4:1

59e minuut.
Poleščukas passt de bal zonder na te denken. Šidarauskas rent richting de bal. Boriabinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šidarauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šidarauskas met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Cvėkelis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limanauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvėkelis begaat een overtreding. Limanauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sidkovas met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Cvėkelis geeft een hoge lob. Inworp. Limanauskas met een snelle inworp. Poleščukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleščukas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LinasLtu 43%, Minija. 57%.
LinasLtu - Minija. 4:1