Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zalgirislt FK Aleksotas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daroškinas met een sublieme pass. Skistimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankauskas schiet op doel. Maršelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tabaras passt de bal met de wreef. Parchomčikas rent richting de bal. Parchomčikas passt de bal met de wreef. Starkas rent richting de bal. Starkas schiet op doel. Kelbovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgirislt 53%, FK Aleksotas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zalgirislt - FK Aleksotas 0:0

56e minuut.
Prevelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spodvilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodvilas met een sublieme pass. Stankauskas rent richting de bal. Stankauskas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Skistimas rent richting de bal. Stankauskas is nu in balbezit. Skistimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzingelevičius onderschept slim de pass. Stankauskas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laurutis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilčinskas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kelbovskis met een harde bal richting middenveld. Laurutis rent richting de bal. Daroškinas begaat een overtreding. Daroškinas krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Jakštavičius probeert naar een medespeler te passen. Prevelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Prevelis passt de bal met de wreef. Starkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dzingelevičius probeert naar een medespeler te passen. Skistimas probeert de bal aan de voet te houden. Šepaitis is nu in balbezit. Starkas verovert de bal door een tackle van achteren. Starkas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daroškinas verovert de bal door een tackle van achteren. Daroškinas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Starkas de bal. Starkas haalt uit met een fantastische trap. Kelbovskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgirislt - FK Aleksotas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgirislt 42%, FK Aleksotas 58%.
zalgirislt - FK Aleksotas 1:0