Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhester Unytet WINREAL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Jodikaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maumavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Maumavičius speelt de bal door. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - WINREAL 1:0

7e minuut.
Valiunis is nu in balbezit. Razmierskis verovert de bal door een tackle van achteren. Padskočimas rent richting de bal. Valiunis rent richting de bal. Valiunis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jodikaitis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maksimyčevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Maumavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maumavičius geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Biriliūnas rent richting de bal. Biriliūnas geeft de bal voor. Daar is Varabauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miežinskas is nu in balbezit. Miežinskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manhester Unytet - WINREAL 1:1

34e minuut.
Maksimyčevas verovert de bal door een tackle van achteren. Padskočimas is nu in balbezit. Padskočimas passt de bal met de wreef. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. Skidzevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pažameckas is nu in balbezit. Domikaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Domikaitis speelt de bal door. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pažameckas rent richting de bal. Maksimyčevas rent richting de bal. Maksimyčevas passt de bal zonder na te denken. Valiunis rent richting de bal. Valiunis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 43%, WINREAL 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manhester Unytet - WINREAL 1:1

55e minuut.
Maumavičius is nu in balbezit. Maumavičius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valiunis de bal. Valiunis draait met de bal, schiet en ... Razmierskis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cipiliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipiliovas met een sublieme pass. Miežinskas is nu in balbezit. Miežinskas haalt uit met een fantastische trap. Žiegždrinis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - WINREAL 1:2

67e minuut.
Rimašius onderschept slim de pass. Maumavičius is nu in balbezit. Rimašius begaat een overtreding. Rimašius krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Biriliūnas probeert naar een medespeler te passen. Maksimyčevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimašius bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimašius passt de bal in één keer door. Maksimyčevas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 34%, WINREAL 66%.
Manhester Unytet - WINREAL 1:2