Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WINREAL Manhester Unytet
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cipiliovas probeert naar een medespeler te passen. Kensmanas rent richting de bal. Kensmanas probeert naar een medespeler te passen. Pažameckas rent richting de bal. Pažameckas haalt uit met een fantastische trap. Krušnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Muranovas kopt de bal weg. Razmierskis probeert de bal aan de voet te houden. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. Naginionis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WINREAL - Manhester Unytet 0:1

6e minuut.
Jodikaitis passt de bal met de wreef. Pažameckas rent richting de bal. Maksimyčevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pažameckas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rimašius zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krušnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Maksimyčevas rent richting de bal. Rimašius verovert de bal door een tackle van achteren. Rimašius speelt de bal door. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Maumavičius kopt de bal weg. Padskočimas speelt de bal door. Klungelig pakt Asajonokas de bal. Valiunis rent richting de bal. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WINREAL - Manhester Unytet 0:2

22e minuut.
Biriliūnas onderschept slim de pass. Biriliūnas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muranovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padskočimas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Padskočimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Padskočimas passt de bal in één keer door. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. Asajonokas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maksimyčevas rent richting de bal. Maceikonis verovert de bal door een tackle van achteren. Pažameckas rent richting de bal. Pažameckas draait met de bal, schiet en ... Krušnis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WINREAL - Manhester Unytet 1:2

35e minuut.
Padskočimas verovert de bal door een tackle van achteren. Padskočimas passt de bal zonder na te denken. Valiunis rent richting de bal. Valiunis schiet op doel. Naginionis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WINREAL - Manhester Unytet 1:3

39e minuut.
Rimašius is nu in balbezit. Padskočimas onderschept slim de pass. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis schiet op doel. Naginionis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WINREAL - Manhester Unytet 1:4

41e minuut.
Rimašius passt de bal zonder na te denken. Daar is Musteikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukjanecas begaat een overtreding. Musteikis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Musteikis kan niet meer verder spelen. Žiurauskis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WINREAL 52%, Manhester Unytet 48%.
WINREAL - Manhester Unytet 1:4

54e minuut.
Padskočimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimašius onderschept slim de pass. Rimašius met een sublieme pass. Valiunis kan de bal niet met de borst controleren. Valiunis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Varabauskas geeft een hoge lob. Cipiliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipiliovas speelt de bal door. Pažameckas rent richting de bal. Pažameckas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WINREAL - Manhester Unytet 2:4

62e minuut.
Muranovas geeft een hoge lob. Razmierskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valiunis rent richting de bal. Valiunis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WINREAL - Manhester Unytet 2:5

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maumavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padskočimas heeft problemen om de bal te vangen. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. Naginionis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WINREAL 51%, Manhester Unytet 49%.
WINREAL - Manhester Unytet 2:5