Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Domis FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS`
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39.4
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Grakavinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimpembé rent richting de bal. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Larios is nu in balbezit. Larios heeft problemen om de bal te vangen. Larios probeert naar een medespeler te passen. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Žvirblinskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. León rent richting de bal. León speelt de bal door. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:1

15e minuut.
Kimpembé rent richting de bal. León is nu in balbezit. León met een sublieme pass. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... Svinkūnas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Žvirblinskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grakavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. León verovert de bal door een tackle van achteren. León geeft een hoge lob. Svinkūnas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:2

19e minuut.
Trumpakais speelt de bal door. Preskienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé is nu in balbezit. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Svinkūnas trapt de bal weg van het doel. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Preskienis begaat een overtreding. Preskienis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Jeseliūnas de bal onder controle te krijgen. Žvirblinskis rent richting de bal. Žvirblinskis probeert naar een medespeler te passen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osakauskas rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

36e minuut.
Grakavinas passt de bal zonder na te denken. León rent richting de bal. León probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kimpembé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni passt de bal zonder na te denken. Grakavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé verovert de bal door een tackle van achteren. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap. Svinkūnas bokst de bal weg. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Quaroni kopt de bal weg. Grakavinas rent richting de bal. Grakavinas geeft een hoge lob. Trumpakais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trumpakais schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Grakavinas is nu in balbezit. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León passt de bal met de wreef. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domis 76%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 24%.
FC Domis - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

48e minuut.
Kimpembé met een sublieme pass. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni speelt de bal door. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:4

57e minuut.
Polnar geeft de bal voor. Kimpembé rent richting de bal. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5

65e minuut.
Grakavinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack verovert de bal door een tackle van achteren. Quack met een sublieme pass. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Svinkūnas trapt de bal weg van het doel. Larios kopt de bal weg. Jareckas controleert de bal met de borst. León rent richting de bal. León schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Šaputis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Larios met de inworp. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domis 68%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 32%.
FC Domis - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:6