Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LinasLtu FK Aleksotas
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Patiejūnas is nu in balbezit. Poleščukas onderschept slim de pass. Poleščukas passt de bal met de wreef. Naureckas rent richting de bal. Naureckas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Patiejūnas rent richting de bal. Poleščukas onderschept slim de pass. Poleščukas speelt de bal door. Naureckas is nu in balbezit. Naureckas draait met de bal, schiet en ... Kelbovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Verginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudmalas onderschept slim de pass. Sudmalas speelt de bal door. Naureckas is nu in balbezit. Naureckas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Šepaitis de bal. Poleščukas is nu in balbezit. Šepaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleščukas verovert de bal door een tackle van achteren. Poleščukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - FK Aleksotas 1:0

29e minuut.
Naureckas kopt de bal weg. Klungelig pakt Poleščukas de bal. Šepaitis is nu in balbezit. Naureckas verovert de bal door een tackle van achteren. Naureckas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Patiejūnas de bal onder controle te krijgen. Poleščukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleščukas speelt de bal door. Naureckas rent richting de bal. Naureckas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sudmalas kopt de bal weg. Daar is Kelmickas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankauskas is nu in balbezit. Stankauskas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kochas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LinasLtu - FK Aleksotas 1:1

35e minuut.
Spodvilas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Naureckas de bal. Poleščukas is nu in balbezit. Naureckas is nu in balbezit. Naureckas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sidkovas rent richting de bal. Sidkovas passt de bal zonder na te denken. Stankauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankauskas schiet op doel. Kelmickas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - FK Aleksotas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LinasLtu 33%, FK Aleksotas 67%.
LinasLtu - FK Aleksotas 1:2

49e minuut.
Spodvilas rent richting de bal. Poleščukas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prevelis. Prevelis krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sidkovas passt de bal met de wreef. Kočnevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kočnevas speelt de bal door. Stankauskas is nu in balbezit. Stankauskas draait met de bal, schiet en ... Jeliminovičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LinasLtu - FK Aleksotas 1:3

62e minuut.
Poleščukas probeert naar een medespeler te passen. Naureckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naureckas probeert naar een medespeler te passen. Šidarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidarauskas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Poleščukas verovert de bal door een tackle van achteren. Poleščukas probeert naar een medespeler te passen. Šepaitis is nu in balbezit. Limanauskas onderschept slim de pass. Limanauskas draait met de bal, schiet en ... Kelbovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sidkovas passt de bal met de wreef. Poleščukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleščukas speelt de bal door. Naureckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naureckas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Poleščukas is nu in balbezit. Poleščukas speelt de bal door. Šepaitis met een sublieme pass. Naureckas heeft problemen om de bal te vangen. Naureckas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Šidarauskas met een snelle inworp. Sidkovas rent richting de bal. Sidkovas geeft een hoge lob. Limanauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Limanauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LinasLtu 46%, FK Aleksotas 54%.
LinasLtu - FK Aleksotas 1:3