Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Aleksotas LinasLtu
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Kochas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laurutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurutis geeft de bal voor. Stankauskas rent richting de bal. Stankauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Jeliminovičius trapt de bal weg. Patiejūnas kopt de bal weg. Andrešiūnas rent richting de bal. Sudmalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudmalas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kočnevas geeft een lange en hoge pass. Andrešiūnas kopt de bal weg. Daar is Poleščukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidkovas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Naureckas rent richting de bal. Naureckas geeft de bal voor. Daar is Kočnevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naureckas is nu in balbezit. Naureckas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Andrešiūnas geeft een hoge lob. Limanauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Limanauskas passt de bal zonder na te denken. Poleščukas is nu in balbezit. Poleščukas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Patiejūnas rent richting de bal. Poleščukas verovert de bal door een tackle van achteren. Poleščukas speelt de bal door. Naureckas rent richting de bal. Naureckas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Aleksotas 58%, LinasLtu 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Aleksotas - LinasLtu 0:0

48e minuut.
Kočnevas geeft een hoge lob. Inworp. Limanauskas met de inworp. Klungelig pakt Poleščukas de bal. Poleščukas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kelmickas is nu in balbezit. Verginas is nu in balbezit. Sudmalas onderschept slim de pass. Stankauskas rent richting de bal. Stankauskas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Šepaitis kopt de bal weg. Poleščukas rent richting de bal. Poleščukas passt de bal zonder na te denken. Naureckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naureckas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kočnevas probeert naar een medespeler te passen. Sudmalas is nu in balbezit. Stadalnykas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stadalnykas krijgt een gele kaart. Sudmalas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sudmalas kan niet meer verder spelen. Skistimas komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sidkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleščukas is nu in balbezit. Poleščukas probeert naar een medespeler te passen. Naureckas is nu in balbezit. Naureckas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sidkovas met een sublieme pass. Andrešiūnas speelt de bal door. Poleščukas rent richting de bal. Poleščukas geeft de bal voor. Šepaitis heeft problemen om de bal te vangen. Kelbovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Aleksotas 59%, LinasLtu 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Aleksotas - LinasLtu 0:0