Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhester Unytet zalgirislt
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Titovas is nu in balbezit. Domikaitis met een sublieme pass. Daar is Pėkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titovas is nu in balbezit. Titovas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Muranovas passt de bal met de wreef. Jakštavičius rent richting de bal. Valiunis onderschept slim de pass. Valiunis schiet op doel. Nazelskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Krušnis trapt de bal weg. Dzingelevičius heeft problemen om de bal te vangen. Domikaitis probeert naar een medespeler te passen. Valiunis heeft problemen om de bal te vangen. Valiunis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Starkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukjanecas onderschept slim de pass. Titovas verovert de bal door een tackle van achteren. Starkas is nu in balbezit. Starkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - zalgirislt 0:1

37e minuut.
Skačkobaras geeft de bal voor. Maumavičius is nu in balbezit. Maumavičius geeft een lange en hoge pass. Valiunis rent richting de bal. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lukjanecas probeert de bal aan de voet te houden. Titovas rent richting de bal. Lukjanecas maakt een afschuwelijke overtreding. Lukjanecas krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Padskočimas rent richting de bal. Padskočimas passt de bal in één keer door. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis schiet op doel. Maršelis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manhester Unytet - zalgirislt 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 51%, zalgirislt 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manhester Unytet - zalgirislt 1:1

83e minuut.
Valiunis passt de bal in één keer door. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius geeft een lange en hoge pass. Valiunis heeft problemen om de bal te vangen. Valiunis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - zalgirislt 2:1

85e minuut.
Titovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis verovert de bal door een tackle van achteren. Jakštavičius rent richting de bal. Valiunis onderschept slim de pass. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - zalgirislt 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 48%, zalgirislt 52%.
Manhester Unytet - zalgirislt 3:1