Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minija. WINREAL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Boriabinas geeft een lange en hoge pass. Jodikaitis geeft een lange en hoge pass. Miežinskas kopt de bal weg. Pažameckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažameckas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Miežinskas is nu in balbezit. Načeckas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miežinskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Načeckas geeft de bal voor. Pažameckas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - WINREAL 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minija. 56%, WINREAL 44%.
Minija. - WINREAL 0:1

46e minuut.
Ignaciukas rent richting de bal. Ignaciukas passt de bal in één keer door. Jakanas is nu in balbezit. Jakanas draait met de bal, schiet en ... Skidzevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minija. - WINREAL 1:1

66e minuut.
Cipiliovas met een sublieme pass. Miežinskas is nu in balbezit. Boriabinas begaat een overtreding. Boriabinas krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Žiurauskis speelt de bal door. Boriabinas is nu in balbezit. Miežinskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miežinskas krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Žiurauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pažameckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutavičius maakt een afschuwelijke overtreding. Šutavičius is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Načeckas trapt de bal weg van het doel. Cipiliovas is nu in balbezit. Borveinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borveinas krijgt een gele kaart. Cipiliovas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cipiliovas kan niet meer verder spelen. Maceikonis komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Načeckas met een sublieme pass. Klungelig pakt Jakanas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maceikonis. Maceikonis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minija. 58%, WINREAL 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minija. - WINREAL 1:1