Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Domis FK Aleksotas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Patiejūnas onderschept slim de pass. Patiejūnas geeft een lange en hoge pass. Jareckas kopt de bal weg. Sudmalas rent richting de bal. Sudmalas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Osakauskas geeft een lange en hoge pass. Vitartas is nu in balbezit. Vitartas passt de bal met de wreef. Trumpakais is nu in balbezit. Trumpakais schiet op doel. Kelbovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - FK Aleksotas 1:0

25e minuut.
Stankauskas met een sublieme pass. Sudmalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumpakais verovert de bal door een tackle van achteren. Trumpakais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Spodvilas is nu in balbezit. Osakauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Osakauskas met een sublieme pass. Trumpakais rent richting de bal. Trumpakais haalt uit met een fantastische trap. Kelbovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - FK Aleksotas 2:0

38e minuut.
Grakavinas onderschept slim de pass. Preskienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preskienis speelt de bal door. Trumpakais rent richting de bal. Trumpakais haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domis 36%, FK Aleksotas 64%.
FC Domis - FK Aleksotas 2:0

53e minuut.
Grakavinas rent richting de bal. Stankauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grakavinas rent richting de bal. Stankauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Stankauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Osakauskas de bal. Sudmalas rent richting de bal. Sudmalas probeert naar een medespeler te passen. Stankauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Svinkūnas met een harde bal richting middenveld. Patiejūnas kopt de bal weg. Jareckas probeert de bal met de borst te controleren. Sudmalas onderschept slim de pass. Sudmalas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Spodvilas kopt de bal weg. Daar is Grakavinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudmalas is nu in balbezit. Sudmalas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domis 58%, FK Aleksotas 42%.
FC Domis - FK Aleksotas 2:0