Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhester Unytet LinasLtu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Poleščukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleščukas draait met de bal, schiet en ... Naureckas heeft problemen om de bal te vangen. Naureckas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Žiegždrinis de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - LinasLtu 0:1

10e minuut.
Maksimyčevas met een sublieme pass. Klungelig pakt Sidkovas de bal. Sidkovas speelt de bal door. Naureckas is nu in balbezit. Naureckas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Padskočimas onderschept slim de pass. Liorencas verovert de bal door een tackle van achteren. Liorencas met een sublieme pass. Naureckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naureckas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Domikaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Padskočimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Padskočimas passt de bal met de wreef. Valiunis rent richting de bal. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Naureckas is nu in balbezit. Varabauskas onderschept slim de pass. Poleščukas verovert de bal door een tackle van achteren. Naureckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Naureckas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Muranovas geeft de bal voor. Kochas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padskočimas rent richting de bal. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Poleščukas de bal. Domikaitis is nu in balbezit. Domikaitis speelt de bal door. Valiunis rent richting de bal. Valiunis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manhester Unytet - LinasLtu 1:1

45e minuut.
Muranovas rent richting de bal. Muranovas speelt de bal door. Valiunis rent richting de bal. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. Jeliminovičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - LinasLtu 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 50%, LinasLtu 50%.
Manhester Unytet - LinasLtu 2:1

54e minuut.
Klungelig pakt Sidkovas de bal. Domikaitis is nu in balbezit. Domikaitis passt de bal zonder na te denken. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - LinasLtu 3:1

59e minuut.
Liorencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liorencas passt de bal in één keer door. Šidarauskas probeert naar een medespeler te passen. Naureckas rent richting de bal. Naureckas haalt uit met een fantastische trap. Krušnis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Padskočimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Padskočimas probeert naar een medespeler te passen. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. Kochas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Poleščukas is nu in balbezit. Varabauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Varabauskas passt de bal in één keer door. Naureckas rent richting de bal. Naureckas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - LinasLtu 3:2

88e minuut.
Maksimyčevas met een sublieme pass. Domikaitis rent richting de bal. Domikaitis geeft de bal voor. Valiunis rent richting de bal. Valiunis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - LinasLtu 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 43%, LinasLtu 57%.
Manhester Unytet - LinasLtu 4:2