Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zalgirislt FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS`
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Quaroni probeert naar een medespeler te passen. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagreckas met een sublieme pass. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... Maršelis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Dzingelevičius is nu in balbezit. Kimpembé verovert de bal door een tackle van achteren. Žvirblinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgirislt - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:1

29e minuut.
de Quintana probeert naar een medespeler te passen. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal met de wreef. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgirislt - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:2

33e minuut.
Polnar geeft een hoge lob. Žvirblinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žvirblinskis speelt de bal door. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Žvirblinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žvirblinskis speelt de bal door. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap. Maršelis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgirislt - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgirislt 58%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 42%.
zalgirislt - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

59e minuut.
Quaroni geeft de bal voor. Larios rent richting de bal. Larios met een sublieme pass. Kimpembé heeft problemen om de bal te vangen. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Quack probeert naar een medespeler te passen. Žvirblinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daroškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Žvirblinskis onderschept slim de pass. Žvirblinskis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jakštavičius geeft de bal voor. Boca kan de bal niet met de borst controleren. Starkas is nu in balbezit. Starkas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgirislt - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 1:3

77e minuut.
Quack probeert naar een medespeler te passen. León rent richting de bal. León passt de bal zonder na te denken. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Boca geeft de bal voor. Larios met een sublieme pass. León is nu in balbezit. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Maršelis probeert naar een medespeler te passen. Titovas heeft problemen om de bal te vangen. Quack kopt de bal weg. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgirislt 73%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 27%.
zalgirislt - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 1:3