Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Domis Minija.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Grakavinas speelt de bal door. Cechanauskas rent richting de bal. Cechanauskas met een sublieme pass. Tokarčakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarčakas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Matužis geeft een hoge lob. Ignaciukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarčakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarčakas draait met de bal, schiet en ... Jareckas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vitartas met de inworp. Kirkutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkutis met een sublieme pass. Preskienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preskienis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tinteris heeft problemen om de bal te vangen. Tokarčakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinteris is nu in balbezit. Tokarčakas onderschept slim de pass. Tokarčakas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Jakanas de bal. Preskienis rent richting de bal. Preskienis speelt de bal door. Jakanas is nu in balbezit. Jakanas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domis 56%, Minija. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Domis - Minija. 0:0

55e minuut.
Tokarčakas heeft problemen om de bal te vangen. Tinteris rent richting de bal. Tokarčakas verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarčakas haalt uit met een fantastische trap. Svinkūnas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Borveinas met de inworp. Cvėkelis is nu in balbezit. Preskienis verovert de bal door een tackle van achteren. Preskienis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vitartas passt de bal zonder na te denken. Borveinas is nu in balbezit. Borveinas met een sublieme pass. Tokarčakas is nu in balbezit. Tokarčakas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kirkutis is nu in balbezit. Osakauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Osakauskas speelt de bal door. Trumpakais is nu in balbezit. Trumpakais haalt uit met een fantastische trap. Tvarionavičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domis 42%, Minija. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Domis - Minija. 0:0