Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minija. FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS`
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 33.7
average Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Karalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žvirblinskis rent richting de bal. Šutavičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šutavičius krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Larios rent richting de bal. Larios passt de bal met de wreef. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel. Tvarionavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:1

35e minuut.
Polnar passt de bal in één keer door. Mickūnaitis rent richting de bal. Mickūnaitis passt de bal in één keer door. León rent richting de bal. León schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios speelt de bal door. Klungelig pakt Mickūnaitis de bal. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Quaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Quaroni met een sublieme pass. Mickūnaitis rent richting de bal. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minija. 69%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 31%.
Minija. - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:2

65e minuut.
Žvirblinskis met de inworp. León is nu in balbezit. León geeft een hoge lob. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Borveinas speelt de bal door. de Quintana geeft een hoge lob. Načeckas verovert de bal door een tackle van achteren. Žvirblinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žvirblinskis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Žvirblinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Žvirblinskis haalt uit met een fantastische trap. Larios rent richting de bal. Larios draait met de bal, schiet en ... Tvarionavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

73e minuut.
Mickūnaitis speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. Cechanauskas is nu in balbezit. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios speelt de bal door. Daar is Mickūnaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:4

75e minuut.
Tokarčakas speelt de bal door. Daar is Jakanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakanas geeft een hoge lob. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5

81e minuut.
Karalis verovert de bal door een tackle van achteren. Karalis speelt de bal door. Žvirblinskis probeert de bal aan de voet te houden. Mickūnaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mickūnaitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minija. 83%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 17%.
Minija. - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5