Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhester Unytet FK Aleksotas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Muranovas rent richting de bal. Muranovas geeft een lange en hoge pass. Maksimyčevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis rent richting de bal. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - FK Aleksotas 1:0

7e minuut.
Ilčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muranovas verovert de bal door een tackle van achteren. Muranovas passt de bal met de wreef. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - FK Aleksotas 2:0

10e minuut.
Maumavičius met de inworp. Patiejūnas rent richting de bal. Padskočimas verovert de bal door een tackle van achteren. Padskočimas geeft een hoge lob. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Laurutis speelt de bal door. Sudmalas rent richting de bal. Stankauskas rent richting de bal. Sudmalas rent richting de bal. Sudmalas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kelbovskis trapt de bal weg van het doel. Maksimyčevas kopt de bal weg. Kočnevas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maumavičius is nu in balbezit. Maumavičius geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Varabauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Varabauskas geeft de bal voor. Šepaitis is nu in balbezit. Valiunis onderschept slim de pass. Valiunis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Maksimyčevas probeert naar een medespeler te passen. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius passt de bal in één keer door. Padskočimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Padskočimas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Laurutis onderschept slim de pass. Laurutis met een sublieme pass. Kočnevas rent richting de bal. Padskočimas rent richting de bal. Padskočimas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 33%, FK Aleksotas 67%.
Manhester Unytet - FK Aleksotas 2:0

47e minuut.
Inworp. Kočnevas met de inworp. Patiejūnas geeft een hoge lob. Stankauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankauskas haalt uit met een fantastische trap. Krušnis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Padskočimas passt de bal zonder na te denken. Muranovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muranovas met een sublieme pass. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rulevičius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domikaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muranovas rent richting de bal. Muranovas geeft een hoge lob. Kelbovskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Domikaitis passt de bal in één keer door. Ilčinskas is nu in balbezit. Pėkis begaat een overtreding. Ilčinskas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ilčinskas kan niet meer verder spelen. Jieznys komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Domikaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Domikaitis geeft de bal voor. Daar is Šepaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis schiet op doel. Kelbovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 38%, FK Aleksotas 62%.
Manhester Unytet - FK Aleksotas 2:0