Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Domis LinasLtu
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Liorencas rent richting de bal. Trakimas verovert de bal door een tackle van achteren. Trakimas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trumpakais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trumpakais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Šaputis onderschept slim de pass. Šaputis passt de bal zonder na te denken. Poleščukas is nu in balbezit. Naureckas rent richting de bal. Naureckas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Tinteris trapt de bal weg van het doel. Daar is Sidkovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidkovas met een sublieme pass. Trumpakais rent richting de bal. Trumpakais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Domis - LinasLtu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domis 63%, LinasLtu 37%.
FC Domis - LinasLtu 1:0

46e minuut.
Stadalnykas is nu in balbezit. Stadalnykas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kelmickas de bal. Trumpakais onderschept slim de pass. Trumpakais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Preskienis passt de bal in één keer door. Stadalnykas is nu in balbezit. Stadalnykas passt de bal zonder na te denken. Trumpakais is nu in balbezit. Trumpakais schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sidkovas met een sublieme pass. Poleščukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Osakauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osakauskas krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Preskienis probeert naar een medespeler te passen. Sidkovas is nu in balbezit. Trumpakais bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumpakais haalt uit met een fantastische trap. Kelmickas probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Domis 45%, LinasLtu 55%.
FC Domis - LinasLtu 1:0