Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manhester Unytet Minija.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Lukjanecas passt de bal zonder na te denken. Domikaitis rent richting de bal. Jakanas rent richting de bal. Tokarčakas is nu in balbezit. Tokarčakas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - Minija. 0:1

19e minuut.
Krušnis trapt de bal weg. Padskočimas kopt de bal weg. Šutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Valiunis rent richting de bal. Valiunis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maumavičius onderschept slim de pass. Maumavičius probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valiunis de bal. Valiunis schiet op doel. Tvarionavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manhester Unytet - Minija. 1:1

35e minuut.
Pociukonis trapt de bal weg van het doel. Padskočimas rent richting de bal. Padskočimas passt de bal zonder na te denken. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cvėkelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimyčevas verovert de bal door een tackle van achteren. Maksimyčevas geeft een hoge lob. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manhester Unytet - Minija. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 46%, Minija. 54%.
Manhester Unytet - Minija. 2:1

64e minuut.
Načeckas geeft een hoge lob. Pėkis kopt de bal weg. Daar is Načeckas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padskočimas rent richting de bal. Padskočimas schiet op doel. Tvarionavičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Domikaitis speelt de bal door. Valiunis is nu in balbezit. Padskočimas is nu in balbezit. Padskočimas haalt uit met een fantastische trap. Načeckas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muranovas zal de hoekschop nemen. Maksimyčevas heeft problemen om de bal te vangen. Valiunis rent richting de bal. Valiunis draait met de bal, schiet en ... Tvarionavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Šutavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Domikaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Domikaitis speelt de bal door. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Valiunis draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Tvarionavičius trapt de bal weg van het doel. Tokarčakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarčakas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Varabauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varabauskas speelt de bal door. Tokarčakas probeert de bal aan de voet te houden. Jakanas is nu in balbezit. Jakanas schiet op doel. Krušnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manhester Unytet 40%, Minija. 60%.
Manhester Unytet - Minija. 2:1