Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minija. Manhester Unytet
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Inworp. Muranovas met een snelle inworp. Padskočimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Padskočimas geeft de bal voor. Načeckas heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jakanas rent richting de bal. Maksimyčevas begaat een overtreding. Jakanas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borveinas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tokarčakas heeft problemen om de bal te vangen. Tokarčakas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Matužis met een snelle inworp. Jakanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakanas passt de bal in één keer door. Bernackis rent richting de bal. Bernackis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - Manhester Unytet 1:0

25e minuut.
Padskočimas rent richting de bal. Padskočimas passt de bal in één keer door. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Minija. - Manhester Unytet 1:1

28e minuut.
Padskočimas rent richting de bal. Šutavičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padskočimas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domikaitis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Cechanauskas de bal. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiunis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - Manhester Unytet 1:2

32e minuut.
Domikaitis speelt de bal door. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste. Načeckas onderschept slim de pass. Padskočimas onderschept slim de pass. Padskočimas schiet op doel. Tvarionavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Šutavičius geeft de bal voor. Inworp. Maumavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padskočimas is nu in balbezit. Padskočimas haalt uit met een fantastische trap. Tvarionavičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valiunis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - Manhester Unytet 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minija. 61%, Manhester Unytet 39%.
Minija. - Manhester Unytet 1:3

53e minuut.
Šutavičius heeft problemen om de bal te vangen. Padskočimas onderschept slim de pass. Padskočimas passt de bal in één keer door. Valiunis is nu in balbezit. Valiunis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Šutavičius met een sublieme pass. Maumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Maumavičius geeft de bal voor. Valiunis maakt een snoekduik en kopt de bal. Tvarionavičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - Manhester Unytet 1:4

65e minuut.
Cechanauskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Šutavičius de bal. Valiunis onderschept slim de pass. Valiunis haalt uit met een fantastische trap. Načeckas probeert de bal aan de voet te houden. Tvarionavičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minija. - Manhester Unytet 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minija. 56%, Manhester Unytet 44%.
Minija. - Manhester Unytet 1:5