Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Aleksotas FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS`
Normal Tactiek Normal
34% Balbezit 66%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Karalis met de inworp. Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack passt de bal in één keer door. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé schiet op doel. Kelbovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:1

3e minuut.
León is nu in balbezit. Spodvilas rent richting de bal. Kimpembé verovert de bal door een tackle van achteren. Kimpembé draait met de bal, schiet en ... Kelbovskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:2

5e minuut.
Žvirblinskis onderschept slim de pass. Žvirblinskis passt de bal zonder na te denken. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé schiet op doel. Kelbovskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:3

10e minuut.
Larios speelt de bal door. Spodvilas rent richting de bal. León verovert de bal door een tackle van achteren. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:4

14e minuut.
Sudmalas kan de bal niet met de borst controleren. León verovert de bal door een tackle van achteren. León passt de bal in één keer door. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Polnar rent richting de bal. Polnar geeft een lange en hoge pass. Patiejūnas is nu in balbezit. León verovert de bal door een tackle van achteren. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5

20e minuut.
Sudmalas is nu in balbezit. Quack verovert de bal door een tackle van achteren. Quack geeft de bal voor. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Quack bereikt de bal nog maar net als eerste. Quack passt de bal in één keer door. Kimpembé is nu in balbezit. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Quaroni speelt de bal door. Larios speelt de bal door. Klungelig pakt Šepaitis de bal. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
León rent richting de bal. Patiejūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. León verovert de bal door een tackle van achteren. León geeft een hoge lob. Kimpembé krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Aleksotas 79%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 21%.
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:5

50e minuut.
Spodvilas met een sublieme pass. Larios rent richting de bal. Larios geeft de bal voor. Kimpembé maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Patiejūnas is nu in balbezit. León is nu in balbezit. León passt de bal zonder na te denken. Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:6

59e minuut.
Žvirblinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Žvirblinskis met een sublieme pass. Šepaitis rent richting de bal. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimpembé is nu in balbezit. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šepaitis de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Larios neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Spodvilas is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. León speelt de bal door. Kimpembé rent richting de bal. Kimpembé schiet op doel. Kelbovskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
de Quintana probeert de bal aan de voet te houden. de Quintana geeft een hoge lob. Daar is Šepaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimpembé is nu in balbezit. Kimpembé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Quack heeft problemen om de bal te vangen. Quack geeft de bal voor. Klungelig pakt Žvirblinskis de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Žvirblinskis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kelbovskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kimpembé bereikt de bal nog maar net als eerste. León is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Šepaitis ... Strafschop! León moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. León kan niet meer verder spelen. Mickūnaitis komt het veld opgelopen. Kimpembé zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Aleksotas 77%, FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 23%.
FK Aleksotas - FC ARCHIBALDO `ARCHIBALDAS` 0:7