Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zalgiris64 master420
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Ravinis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Punkris. Ravinis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ravinis met een snel genomen vrije trap. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Mamanovas speelt de bal door. Kopysovas is nu in balbezit. Kopysovas met een sublieme pass. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mamanovas speelt de bal door. Važnevičius is nu in balbezit. Gauronskis begaat een overtreding. Gauronskis krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ravinis geeft een lange en hoge pass. Valčiukas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Važnevičius de bal onder controle te krijgen. Kopysovas is nu in balbezit. Kopysovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - master420 1:0

36e minuut.
Šuruchajevas verovert de bal door een tackle van achteren. Šuruchajevas geeft de bal voor. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis haalt uit met een fantastische trap. Šuliakas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 30%, master420 70%.
zalgiris64 - master420 1:0

49e minuut.
Zabotinas speelt de bal door. Gauronskis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gologuzovas. Gauronskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ravinis komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mamanovas passt de bal in één keer door. Kopysovas is nu in balbezit. Valčiukas met een sublieme pass. Kopysovas is nu in balbezit. Kopysovas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - master420 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 45%, master420 55%.
zalgiris64 - master420 2:0