Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rokis kaunasFC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Liukomavičius met de inworp. Gurčius speelt de bal door. Vaicekevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaicekevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nacys met een sublieme pass. Olenskas rent richting de bal. Eismuntas onderschept slim de pass. Vaicekevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaicekevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gurčius met een sublieme pass. Nacys is nu in balbezit. Uganauskas probeert naar een medespeler te passen. Eismuntas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eismuntas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vaicekevičius is nu in balbezit. Eismuntas rent richting de bal. Šadauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eismuntas onderschept slim de pass. Eismuntas draait met de bal, schiet en ... Selčinskis bokst de bal weg.

40e minuut.
Nacys met de inworp. Gurčius geeft een lange en hoge pass. Daar is Liubšys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaicekevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaicekevičius draait met de bal, schiet en ... Selčinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Zgirskis rent richting de bal. Zgirskis geeft een hoge lob. Meškis heeft problemen om de bal te vangen. Logunovas is nu in balbezit. Logunovas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokis 36%, kaunasFC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rokis - kaunasFC 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nacys met een snelle inworp. Zgirskis probeert de bal met de borst te controleren. Eismuntas rent richting de bal. Eismuntas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Flegintovas rent richting de bal. Saksinskas onderschept slim de pass. Saksinskas passt de bal in één keer door. Logunovas is nu in balbezit. Logunovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Logunovas is nu in balbezit. Saksinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurčius rent richting de bal. Saksinskas onderschept slim de pass. Saksinskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Orlovas met een snelle inworp. Flegintovas met een sublieme pass. Eismuntas rent richting de bal. Eismuntas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gurčius speelt de bal door. Flegintovas met een sublieme pass. Rančius probeert naar een medespeler te passen. Belousovas is nu in balbezit. Belousovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Belousovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liukomavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belousovas. Belousovas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokis 52%, kaunasFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rokis - kaunasFC 0:0