Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomke Širvintų Atlantas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Logovskojus geeft de bal voor. Makštys rent richting de bal. Zujus verovert de bal door een tackle van achteren. Zujus haalt uit met een fantastische trap. Šokaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomke - Širvintų Atlantas 1:0

9e minuut.
Andrišiūnas is nu in balbezit. Dienys bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Židelis de bal onder controle te krijgen. Molčanovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Andrišiūnas is nu in balbezit. Dienys is nu in balbezit. Andrišiūnas speelt de bal door. Dienys is nu in balbezit. Dienys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Šokaitis trapt de bal weg. Makštys kopt de bal weg. Dienys bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienys schiet op doel. Molčanovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomke 47%, Širvintų Atlantas 53%.
Tomke - Širvintų Atlantas 1:0

49e minuut.
Andrišiūnas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Logovskojus. Andrišiūnas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrapačas met een snel genomen vrije trap. Dienys bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienys haalt uit met een fantastische trap. Molčanovas bokst de bal weg.

67e minuut.
Cmieliauskas heeft problemen om de bal te vangen. Osinskas rent richting de bal. Osinskas passt de bal zonder na te denken. Majus rent richting de bal. Majus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Logovskojus heeft problemen om de bal te vangen. Logovskojus kopt de bal weg. Klungelig pakt Pšibišauskas de bal. Majus rent richting de bal. Majus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tomke - Širvintų Atlantas 2:0

83e minuut.
Makštys passt de bal zonder na te denken. Cmieliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Logovskojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Logovskojus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Povylaitis geeft een lange en hoge pass. Chrapačas rent richting de bal. Majus verovert de bal door een tackle van achteren. Majus schiet op doel. Osinskas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomke 37%, Širvintų Atlantas 63%.
Tomke - Širvintų Atlantas 2:0