Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
builas Širvintų Atlantas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Andrišiūnas is nu in balbezit. Trečokas onderschept slim de pass. Trečokas speelt de bal door. Ščuckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščuckis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Andrišiūnas speelt de bal door. Geistaras rent richting de bal. Dainoris begaat een overtreding. Dainoris krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Amitinas is nu in balbezit. Amitinas geeft een lange en hoge pass. Makštys speelt de bal door. Geistaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Geistaras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lobunovas geeft een lange en hoge pass. Daar is Malys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geistaras is nu in balbezit. Geistaras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
builas - Širvintų Atlantas 0:1

25e minuut.
Andrišiūnas probeert de bal met de borst te controleren. Malys bereikt de bal nog maar net als eerste. Malys passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Geistaras de bal. Geistaras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rudžianskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrišiūnas onderschept slim de pass. Andrišiūnas passt de bal in één keer door. Geistaras is nu in balbezit. Geistaras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Krasys verovert de bal door een tackle van achteren. Krasys passt de bal in één keer door. Trečokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trečokas geeft een hoge lob. Pšibišauskas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: builas 52%, Širvintų Atlantas 48%.
builas - Širvintų Atlantas 0:1

76e minuut.
Makštys probeert naar een medespeler te passen. Amitinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malys begaat een overtreding. Malys krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Makštys geeft een lange en hoge pass. Geistaras probeert de bal met de borst te controleren. Dainoris is nu in balbezit. Geistaras onderschept slim de pass. Geistaras draait met de bal, schiet en ... Listopadskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
builas - Širvintų Atlantas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: builas 55%, Širvintų Atlantas 45%.
builas - Širvintų Atlantas 0:2