Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zalgiris64 kaunasFC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ravinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Olenskas is nu in balbezit. Olenskas passt de bal zonder na te denken. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ravinis passt de bal zonder na te denken. Orlovas rent richting de bal. Orlovas met een sublieme pass. Sugusaraitis is nu in balbezit. Sugusaraitis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Liubšys geeft een hoge lob. Baravikovas kopt de bal weg. Ravinis geeft een lange en hoge pass. Gauronskis is nu in balbezit. Gauronskis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Krasadomskis geeft een lange en hoge pass. Liubšys probeert de bal aan de voet te houden. Logunovas is nu in balbezit. Sugusaraitis rent richting de bal. Sugusaraitis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Krasadomskis onderschept slim de pass. Olenskas begaat een overtreding. Krasadomskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ravinis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gauronskis is nu in balbezit. Gauronskis schiet op doel. Selčinskis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - kaunasFC 1:0

41e minuut.
Liubšys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Denaitis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 32%, kaunasFC 68%.
zalgiris64 - kaunasFC 1:0

50e minuut.
Šadauskas onderschept slim de pass. Šadauskas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamanovas met een snelle inworp. Šuruchajevas geeft een hoge lob. Selčinskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zgirskis rent richting de bal. Klungelig pakt Kopysovas de bal. Skubrys is nu in balbezit. Kopysovas onderschept slim de pass. Kopysovas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kopysovas rent richting de bal. Kopysovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - kaunasFC 2:0

56e minuut.
Kopysovas met een sublieme pass. Baravikovas rent richting de bal. Baravikovas geeft de bal voor. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Denaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Denaitis geeft een hoge lob. Rudzianskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sugusaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugusaraitis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Zgirskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopysovas rent richting de bal. Zgirskis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zgirskis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Denaitis passt de bal zonder na te denken. Inworp. Baravikovas met de inworp. Krasadomskis is nu in balbezit. Krasadomskis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ravinis speelt de bal door. Gauronskis heeft problemen om de bal te vangen. Kopysovas rent richting de bal. Gauronskis is nu in balbezit. Gauronskis haalt uit met een fantastische trap. Selčinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 33%, kaunasFC 67%.
zalgiris64 - kaunasFC 2:0